کاربرد نایلون شیرینگ در صنایع غذایی بسیار گسترده است و هر روز به لیست محصولاتی که برای بسته بندی آن ها باید از این نوع نایلون کشسانی استفاده شود، افزوده می گردد. در واقع می توان این نایلون را به عنوان یک عایق محکم در برابر رطوبت به هنگام بسته بندی محصولات معرفی نمود.
بسته بندی با شیرینگ اغلب در کارخانه های تولید محصولات نوشیدنی مشاهده می شود. بدین ترتیب حمل و نقل و جابه جایی این محصولات آسان گردیده و از آن ها در برابر نفوذ آب و گرد و غبار جلوگیری می شود. علاوه بر این به دلیل وکیوم شدن محصولات ، مدت زمان نگهداری آن ها در انبار بهبود یافته و بدون هیچگونه نگرانی از آسیب های احتمالی می توان از بطری های نوشیدنی حفاظت نمود.
از دیگر صنایع غذایی که استفاده از نایلون شیرینگ برای بسته بندی محصولات آن ها متداول و مرسوم است، می توان به کارخانه های تولید شکلات، بیسکویت، کنسرو و … اشاره نمود.
نمونه ساده شفاف متداول تر است اما در برخی موارد شاهد بسته بندی با نمونه چاپی نیز هستیم. معمولاً اگر مقوله تبلیغات برای صاحب محصول حائز اهمیت باشد، از نایلون چاپی استفاده می شود. بدین ترتیب لوگو، نام برند و مشخصات محصول همراه با رنگ های جذاب و نقوش پرجلوه بر روی آن چاپ می گردد. البته قیمت شیرینگ چاپی از نوع ساده آن بیشتر است، در نتیجه هزینه نهایی بسته بندی بالاتر خواهد رفت.
شیرینگ ساده
شیرینگ چاپی
۱- این نایلون به هیچ وجه در معرض مواد غذایی مختلف، تغییر شکل یا تغییر رنگ نمی دهد.
۲- عرض این محصول جهت بسته بندی، ۱۰ الی ۱۲۰ سانتی متر است. ضخامت این محصول از ۳۰ الی ۲۰۰ میکرون، متغیر می باشد.
۳- در برابر ضربه یا کشش توسط نیروی دست از هم گسسته نمی شود. حتماً برای برش آن باید از قیچی یا چاقو استفاده گردد.
۴- از میزان انعطاف پذیری مناسبی برخوردار است.
۵- جزء نایلون های سبک وزن است. به همین دلیل وزن یا فشار زیادی را به محصول وارد نخواهد کرد.
۶- از کالا در برابر انواع روغن ها نظیر گریس محافظت می نماید.
۷- بازه دمایی مناسب جهت استفاده از این نایلون، ۱۶۰ تا ۲۳۰ درجه سانتی گراد می باشد. به عبارت دیگر این نایلون وقتی در برابر حرارت قرار می گیرد، شکل اولیه خود را از دست می دهد و به شکل محصول فرم می گیرد.
در انتهای خط تولید نایلون شیرینگ (در کارخانه سازنده)، این محصول به دور بوبینهای مقوایی پیچیده می شود و در اصطلاح به صورت « رولی » عرضه می گردد. برای نگهداری از آن باید به چند نکته ذیل توجه نمایید:
نایلون های شیرینگ معمولاً از نظر تعداد لایه تشکیل دهنده به دو نوع کلی تقسیم می شوند:
۱- تک لایه
۲- دو لایه
نایلون های تک لایه، استحکام کمتری از خود نشان داده و نایلون های دو لایه هم طبیعتاً با استحکام و کیفیت بیشتری همراه خواهند بود. معمولاً برای بسته بندی و وکیوم کردن جعبه های شکلات یا بیسکویت از نوع تک لایه و برای وکیوم کردن آب معدنی یا نوشابه از نوع دو لایه استفاده می شود.
نایلون شیرینگ را با قیمت های مناسب تهیه نمایید. واحد تولیدی تکنو پلاست ، عرضه کننده نایلون شیرینگ درجه یک در ضخامت های مختلف می باشد. برای خرید کافیست سفارش خود را از طریق تماس با کارشناسان این مجموعه ثبت نمایید. پس از ثبت سفارش، این محصول در کوتاه ترین زمان تولید و ارسال می گردد. این محصول از درجه کیفی بالایی برخوردار می باشد، زیرا مواد اولیه به کار رفته مرغوب و درجه یک است.
انواع نایلون بسته بندی را با خیالی آسوده از کیفیت آن تهیه نمایید. این محصولات عبارتند از :
نوار اخطار ،، نایلون کیسه ای ،، کیسه حبابدار ،، استرچ مبلی (کاور مبلمان) ،، نایلون قطعات خودرو ،، استرچ پالت بند ،، نایلون عریض